63-64 Càmping Pasqualet a Sant Feliu de Codines

mapa caldes sant feliu

Guanyem alçada per arribar a Sant Feliu de Codines.

Com hem dit moltes vegades, Catalunya té un relleu molt abrupte. Aquest tram ens fa sortir definitivament dels relleus de mitja muntanya del Vallès per encarar els desnivells dels cingles del Bertí. Aquest accident geogràfic separa l’esmentat Vallès de la plana de Vic, per tant, Osona.

 

Descarrega el track aqui.

fitxa pasqualet sant feliu

Actualitzat: març 2017

Descripció detallada

Començem al node 63, davant del càmping El Pasqualet, molt a prop de la carretera de llambordes de Caldes, al nord de la població. Començem rodant per la BV-1243 uns escassos 50 metres després l’accés a la carretera de llambordes. Travessem el pont sobre la riera de Caldes i prenem una pista a l’esquerra que s’enfila, descartant un camí particular que ens queda a la dreta.

pista gravel caldes

Seguim la pista principal, de fàcil navegació per que té pocs trencants. Segueix la riera de Caldes, però necessita guanyar alçada en algun punt ja que la riera va molt enclotada.

pista gravel caldes sud

Al kilòmetre 5,5, molt a prop d’una masia, trobarem la intersecció amb una altre pista que sembla encara més principal. La seguim en direcció Est.

bifurcacio can elies

Seguim aquesta pista ascendent que ens porta directes a Sant Feliu de Codines, entrant pel camí anomenat “de les Elies”.

cami de les elies

Agraïm la col·laboració dels Sherpas Jorge Herrando i Luis Zori per l’aportació de coneixement de la zona.

Com sabeu, CycloCat contacta amb sherpas que coneguin bé el territori i que vulguin compartir la seva saviesa amb la resta de comunitat ciclista. Si voleu col.laborar amb el projecte CycloCat per que compartiu la seva filosofia i creieu que coneixeu prou bé el territori, no dubteu a posar-vos en contacte amb nosaltres per avançar la xarxa cap a la vostra zona. Recordeu que podeu enviar els vostres comentaris sobre el tram o informar de millores i estat de manteniment si heu passat fa poc a la adreça info@cyclocat.cat. Gràcies per la vostra col.laboració.