67-68 Cerdanyola a Bellaterra

mapa cerdanyola

De la riera de Sant Cugat a Bellaterra passant per la Universitat Autònoma.

Proposem aquesta via per a enllaçar Collserola amb Bellaterra. D’aquesta manera podrem esquivar Sant Cugat i Cerdanyola per accedir a la Universitat Autònoma i a la estació de FGC de Bellaterra. També travessarem la AP-7, que talla el territori d’Est a Oest.

Descarrega el track aqui.

fitxa cerdanyola bellaterra

Actualitzat: abril 2018

Descripció detallada

Començem al node 67, que és a la rotonda de la BP-1413 amb la avinguda de la Ciència entre Sant Cugat i Cerdanyola, en terme municipal de Cerdanyola. Allà comença un carril bici sobre la rambla central segregat i envoltat de flors i plantes que es mengen espai del carril bici.

avinguda de la ciencia

Un cop travessada la AP-7 i tots els seus carrils laterals per sobre el pont, prenem la tercera sortida, que ens farà passar per davant del Laboratori General d’Assaigs i Investigacions, ara Applus.

applus uab

Seguim el carrer de la Font del Carme, que ens va fent guanyar alçada i ens porta a les residències universitàries. Passem per darrera de la residència universitaria, es pot passar en bici i és més pacífic.

la vila uab

Prenem direcció cap a l’estació de FGC, això és cap a l’Oest. Seguim un carrer asfaltat sense voreres i després d’un bosc de pins que serveix d’aparcament trobarem la rotonda de l’estació. Aquest és el node 68 Bellaterra.

rotonda bellaterra

 

Com sabeu, CycloCat contacta amb sherpas que coneguin bé el territori i que vulguin compartir la seva saviesa amb la resta de comunitat ciclista. Si voleu col.laborar amb el projecte CycloCat per que compartiu la seva filosofia i creieu que coneixeu prou bé el territori, no dubteu a posar-vos en contacte amb nosaltres per avançar la xarxa cap a la vostra zona. Recordeu que podeu enviar els vostres comentaris sobre el tram o informar de millores i estat de manteniment si heu passat fa poc a la adreça info@cyclocat.cat. Gràcies per la vostra col.laboració.