79-150 Sant Pere Pescador a L’Armentera

mapa armentera pere pescador

Enllaç al tram final del Fluvià.

Aquest curt tram serveix només per explicar com s’arriba a la cruilla de l’Armentera prenent com a referència Sant Pere Pescador. És un tram molt curt, però hem trobat necessari explicar-ho bé per que la zona és força estratègica.

Descarrega el track aqui.

fitxa pere pescador a armentera

Actualitzat: Setembre 2017

Descripció detallada

Començem a Sant Pere Pescador, a l’aparcament de l’Oficina de Turisme de Sant Pere Pescador, a la vora del Fluvià a l’alçada d’un pont de la GIV-6303 que ens permetria arribar al nucli de Sant Pere Pescador. De fet, passarem per sota d’aquest pont per posar-nos gairebé paral.lels al Fluvià i començar a remuntar-lo.

pont fluvia pere pescador

Llavors esquivem les intal.lacions del Club Nautic Sant Pere fent una “L” pels carrers d’una petita i plana urbanització.

club nautic sant pere cyclocat

A partir d’aquí, ja trobem una fantàstica pista d’uns 6 metres d’ample, ben cuidada amb grava que remunta el Fluvià.

armentera pirinexus cyclocat

Al cap d’un kilòmetre trobem la bifurcació entre seguir la ruta Pirinexus cap al Sud (arribariem al nucli urbà de l’Armentera) o bé continuar paral.lels al Fluvià.

armentera cyclocat node 150

Com sabeu, CycloCat contacta amb sherpas que coneguin bé el territori i que vulguin compartir la seva saviesa amb la resta de comunitat ciclista. Volem agrair als participants del reconeixement de la zona (Nestor Gonzalez-Palacios) i als mecenes que vàren participar a la campanya de micromecenatge que va fer possible documentar aquest tram.

 FusionFlapGif2

logo_amfora

bedandbike_barcelona

logo_touring1

Si voleu col.laborar amb el projecte CycloCat per que compartiu la seva filosofia i creieu que coneixeu prou bé el territori, no dubteu a posar-vos en contacte amb nosaltres per avançar la xarxa cap a la vostra zona. Recordeu que podeu enviar els vostres comentaris sobre el tram o informar de millores i estat de manteniment si heu passat fa poc a la adreça info@cyclocat.cat. Gràcies per la vostra col.laboració.