95-96 L’Arboç a Bellvei (cementiri) per La Gornal

mapa la gornal

Per carreteres secundàries de L’Arboç a Bellvei (passant per La Gornal)

Aquest tram continua creuant el Penedès, entre vinyes, rieres, poblets pintorescs, fàbriques enmig del no-rès i camins rurals asfaltats. Aquest camí té més desnivell que el camí Taberner i no és tant fluid de fer (ja que hi ha moltes interseccions sense prioritat) però per contra, ens permet passar per nuclis habitats on podem trobar comerços on abastir-nos amb menjar i beure.

Descarrega el track aqui.

fitxa ruta bici la gornal

Actualitzat: Juny 2017

Descripció detallada

El tram comença a les afores de L’Arboç, prop d’un dels ponts que ens permet travessar les vies del tren. Travessem les vies del tren pel pont, seguint la pista principal cap al nucli urbà de L’Arboç.

no seguim el cami taberner

Més endavant hem de travessar a nivell la carretera TP2124, hi ha un pas de zebra per fer-ho.
pas de vianants
Ja estem al nucli urbà de L’Arboç. El track us pot portar a carrers en direcció contrària, circuleu amb precaució o busqueu alternatives.
nucli arboc
 Sigui com sigui, arribem al sud de L’Arboç per la avinguda de la Generalitat de Catalunya. Allà hi trobarem l’entrada a un camí rural cap a La Gornal.
entrada cami a la gornal
Arribem a La Gornal. Us proposem travessar el nucli com indica la imatge, però aneu en copte, poden haver carrers en contra direcció.
travessar la gornal
 Sortim de La Gornal pel costat de l’Ajuntament, per una camí rural asfaltat estret i serpentejant. Us deixem unes quantes imatges d’aquest camí de cinc estrelles:
gornal 01
 i una altra:
gornal 02
 i una altra:
gornal 03
 i una altra:
gornal 04
 i l’última:
gornal 05
Al final d’aquesta preciosa carretera trobarem el cementiri de Bellvei, que és el node 96.
Agraïments especials al sherpa Ismael Batallé per la seva inestimable ajuda a l’hora de reconèixer el territori i valorar les rutes. Moltíssimes gràcies Ismael!
Com sabeu, CycloCat contacta amb sherpas que coneguin bé el territori i que vulguin compartir la seva saviesa amb la resta de comunitat ciclista. Si voleu col.laborar amb el projecte CycloCat per que compartiu la seva filosofia i creieu que coneixeu prou bé el territori, no dubteu a posar-vos en contacte amb nosaltres per avançar la xarxa cap a la vostra zona.
Recordeu que podeu enviar els vostres comentaris sobre el tram o informar de millores i estat de manteniment si heu passat fa poc a la adreça info@cyclocat.cat. Gràcies per la vostra col.laboració.