96-97a Bellvei (cementiri) a PI Els Massets (pel Polígon)

mapa 96 97

De Bellvei al P.I. Els Massets evitant la N-340

Estem a punt d’arribar a El Vendrell i amb aquest tram us proposem el camí més ràpid evitant la N-340. Primer per carreteres rurals secundàries i més tard per dins del polígon, on no hi trobareu gaire trànsit els caps de setmana. En dies laborables us recomanem evitar el polígon i utilitzar un camí alternatiu que també estara disponible en aquest web.

Descarrega el track aqui.

 

fitxa 96 97a els masets

Actualitzat: Juny 2017

Descripció detallada

El tram comença al cementiri de Bellvei. Seguim una carretera rural asfaltada.

bellvei carretera secundaria

La seguim fins a trobar el camí de Bellrec, que és una carretera una mica més transitada per on circularem pocs metres.

bellvei carretera secundaria encreuament

Tirem cap a l’esquerra fins a la rotonda. Llavors anem a buscar el carrer de la Rutlla.

rotonda fantasma bellvei

Aquí ja estem al polígon industrial Els Massets. Circularem per l’avinguda Els Massets.

Els masets avinguda

Aquesta avinguda ens permet evitar la N-340. Tot i això, en dies laborables podeu trobar molt de trànsit. Sempre serà més segur que circular per la N-340.

evitar 340

El punt final del track és el node 97. Podeu trobar una alternativa una mica més segura que comunica els mateixos nodes 96 i 97 en aquest web mateix.

Agraïments especials al sherpa Ismael Batallé per la seva inestimable ajuda a l’hora de reconèixer el territori i valorar les rutes. Moltíssimes gràcies Ismael!
Com sabeu, CycloCat contacta amb sherpas que coneguin bé el territori i que vulguin compartir la seva saviesa amb la resta de comunitat ciclista. Si voleu col.laborar amb el projecte CycloCat per que compartiu la seva filosofia i creieu que coneixeu prou bé el territori, no dubteu a posar-vos en contacte amb nosaltres per avançar la xarxa cap a la vostra zona.
Recordeu que podeu enviar els vostres comentaris sobre el tram o informar de millores i estat de manteniment si heu passat fa poc a la adreça info@cyclocat.cat. Gràcies per la vostra col.laboració.