96-97b Bellvei (cementiri) a PI Els Massets (per Bellvei)

mapa 96 97 b

De Bellvei al P.I. Els Massets per pistes encara més secundàries.

El Penedès de vegades ens dóna l’oportunitat de fer variants, ja que les vinyes amb poc pendent estan plenes de camins i carreteres rurals que son segures i planes. Us proposem aquí una variació del tram 96-97 que passa per el nucli de Bellvei i evita tant la N-340 com els carrers del polígon Els Massets en la mesura del possible.

Descarrega el track aqui.

fitxa 96 97b els masets

Actualitzat: Juny 2017

Descripció detallada

El tram comença al cementiri de Bellvei. Seguim una carretera rural asfaltada en direcció al nucli de Bellvei.

kangoo bellvei

En aquesta intersecció preneu la dreta. A l’esquerra arribeu igualment a Bellvei, però donareu més volta si el que voleu és arribar a El Vendrell.

kangoo bellvei 2

Dins del nucli urbà de Bellvei us proposem aquesta ruta, però trieu la que millor us convingui. Alerta! alguns carrers poden ser en contra direcció.

bellvei cyclocat

En aquest punt creuem el track del tram 96-97a.

bellvei cyclocat 2

Ara seguim un camí que és utilitzat per la companyia d’aigues. Està asfaltat, però de vegades una mica brut.

els massets darrera

Aqui pot ser que ens mullem els peus, depenent de l’època de l’any…

els massets torrent

I amb això ja arribariem al node 97 que és al polígon Els Massets, terme de Bellvei però a les portes de El Vendrell.

Els masets node 97

Agraïments especials al sherpa Ismael Batallé per la seva inestimable ajuda a l’hora de reconèixer el territori i valorar les rutes. Moltíssimes gràcies Ismael!
Com sabeu, CycloCat contacta amb sherpas que coneguin bé el territori i que vulguin compartir la seva saviesa amb la resta de comunitat ciclista. Si voleu col.laborar amb el projecte CycloCat per que compartiu la seva filosofia i creieu que coneixeu prou bé el territori, no dubteu a posar-vos en contacte amb nosaltres per avançar la xarxa cap a la vostra zona.
Recordeu que podeu enviar els vostres comentaris sobre el tram o informar de millores i estat de manteniment si heu passat fa poc a la adreça info@cyclocat.cat. Gràcies per la vostra col.laboració.