97-98 PI Els Massets a El Vendrell

mapa el vendrell

Del P.I. Els Massets fins a travessar El Vendrell.

Arribem a la capital de la comarca del Baix Penedès. Aquesta ciutat no esta gaire adaptada a la circulació de bicicletes. De totes maneres, hem de posar el tram per continuar avançant cap a Tarragona i el Sud de Catalunya. Esperem que en els propers anys la situació millori.

Descarrega el track aqui.

fitxa el vendrell

Actualitzat: Juny 2017

Descripció detallada

El tram comença al polígon industrial Els Massets. Per sort els carrers desèrtics del polígon ens donen seguretat.

massets bici 1

Al final del polígon trobarem la rotonda de Les Mates i farem un quart de volta per entrar al nucli urbà de El Vendrell.

les mates bici

A la següent rotonda sortim a dos quarts de volta (seguir carretera de Barcelona) i passem pel pas soterrat per travessar les vies del tren.

vendrell pas soterat

Passem per davant de l’estació de tren.

estacio el vendrell

Continuem per l’avinguda d’en Jaume Carner fins a la rotonda del final de El Vendrell. Allà hem de pujar a la vorera per a tornar a travessar les vies del tren per túnel per a vianants. Aquest és el node 98 El Vendrell.

rotonda final el vendrell

 

Agraïments especials al sherpa Ismael Batallé per la seva inestimable ajuda a l’hora de reconèixer el territori i valorar les rutes. Moltíssimes gràcies Ismael! Com sabeu, CycloCat contacta amb sherpas que coneguin bé el territori i que vulguin compartir la seva saviesa amb la resta de comunitat ciclista. Si voleu col.laborar amb el projecte CycloCat per que compartiu la seva filosofia i creieu que coneixeu prou bé el territori, no dubteu a posar-vos en contacte amb nosaltres per avançar la xarxa cap a la vostra zona. Recordeu que podeu enviar els vostres comentaris sobre el tram o informar de millores i estat de manteniment si heu passat fa poc a la adreça info@cyclocat.cat. Gràcies per la vostra col.laboració.