98 Via Verda El Vendrell (tram Nord)

mapa via verda vendrell

La Via Verda de El Vendrell.

Aprofitatant la connexió de ferrocarril entre El Vendrell i Sant Vicenç de Calders, s’ha habilitat una pista de servei que és molt usada per els habitants de El Vendrell per a apropar-se a les platges de Sant Salvador i Coma-ruga.

Descarrega el track aqui.

fitxa 98 via verda el vendrell

Actualitzat: Juny 2017

Descripció detallada

El tram comença a El Vendrell, en el pas soterrat per travessar les vies del tren. La via verda va paral·lela a la carretera TV-2127. És molt utilitzada per vianants com a passeig saludable. No té gaire ombra, cal evitar les hores de més sol els mesos d’estiu. No hi ha segregació entre vianants i bicicletes, aneu en compte i adapteu la velocitat a les condicions de la via. Timbre recomanable.

via verda vendrell 1

Com podeu veure a l’imatge, hi ha grups de vianants fent passeigs saludables. Adapteu la velocitat i advertiu la vostra presència.

via verda vendrell 2

És normal que, trobant tants vianants a la via verda, alguns ciclistes optin per utilitzar la carretera. Desaconsellem la opció.

La via verda de El Vendrell ens porta en direcció Nord-Sud directes a la costa, és també molt útil per als habitants de El Vendrell per anar a la platja. A la imatge es veu la via verda com una franja marró clar entre les vies del tren i la carretera. En aquest punt, passa per sota de la N-340.

via verda vendrell 3

 

Com sabeu, CycloCat contacta amb sherpas que coneguin bé el territori i que vulguin compartir la seva saviesa amb la resta de comunitat ciclista. Si voleu col.laborar amb el projecte CycloCat per que compartiu la seva filosofia i creieu que coneixeu prou bé el territori, no dubteu a posar-vos en contacte amb nosaltres per avançar la xarxa cap a la vostra zona. Recordeu que podeu enviar els vostres comentaris sobre el tram o informar de millores i estat de manteniment si heu passat fa poc a la adreça info@cyclocat.cat. Gràcies per la vostra col.laboració.