Barcelona – Girona Gravel Gentlemen’s Ride

CycloCat organitza per segon any una Gentlemen’s Ride.

Aquesta vegada, en comptes de donar una volta pel Vallès, farem la travessia Barcelona a Girona!

Gentle Gravel Ride BCN GI

Atreveix-te a passar la barrera dels 100Km anant de la capital catalana a la capital ciclista catalana en bici per carreteres secundàries, carrils bici, passeigs fluvials i camins rurals.

cami

 

Sortida:

La sortida serà en algun punt de Barcelona. El definirem més endavant, però serà de fàcil accés en tren i bici.

barcelona-bici

Arribada:

A Girona, al local de Eat Sleep Cycle:

ESC logo_basic

Girona-Cicloturisme

La tornada la podeu fer “comodament” en tren o en bicicleta.

bici tren

Recorregut:

El recorregut serà de Barcelona a Girona utilitzant trams de la xarxa CycloCat.

De la sortida fins al primer avituallament serà un recorregut únic, sense variants. Del primer al segon avituallament serà lliure, és a dir, l’organització us proposarà 3 alternatives i els equips haureu de triar quina de les 3 us va millor per distàncies, desnivells, estat de forma, etc. Del segon avituallament fins a l’arribada tornarà a ser únic.

L’organització enviarà els tracks dels trams únics i de les opcions. De totes maneres, tots son trams disponibles a la web CycloCat.

Brieffing

El dissabte abans de la BCN-GRN hi haurà un brieffing a l’alberg Bed&Bike, on us explicarem els detalls del recorregut.

bedandbike_barcelona

Inscripcions

Encara no estan obertes. Estigueu pendents al perfil de Facebook de CycloCat o envieu un mail a info@cyclocat.cat si voleu que us avisem quan obrim les inscripcions.

Segons la nostra filosofia, sempre intentem que el preu de la inscripció sigui el més baix possible. Tot i això, aquest any ho estem organitzant de manera “legal” i hem de fer front a despeses d’asseguradores. Demanem la vostra comprensió. Fem tot el possible per a que el preu sigui molt baix.

Què és el format Gentlemen’s Ride?

és un format de pedalada per equips d’entre 2 i 6 integrants. Cada equip té una hora de sortida diferent (decalada 1 minut normalment). Els integrants de l’equip han de completar la prova junts i es poden ajudar entre ells. També podeu col·laborar amb altres equips.

pinyi

CC horta

El circuit (o recorregut) no esta marcat ni tallat al trànsit (tot i que no és problema per que s’utilitzen trams de la xarxa CycloCat, que son molt segurs) i la navegació es fa mitjançant un track que us publica l’organització. Per tant, cal que com a mínim un integrant de l’equip porti GPS.

 

autosuficiencia

La pedalada és en règim de semi-autosuficiència: no hi

ha avituallaments o son només una ampolla d’aigua en algún restaurant col·laborador.

El primer avituallament serà a Sant Antoni de Vilamajor, a l’Aire.

flyer aira

A partir d’aquí hi haurà un tram de navegació lliure: podreu triar diferents vies per arribar al segon avituallament. En aquest article poder trobar algunes idees.

El segon avituallament serà a Vidreres, a Can Castells.

cancastells

Ens patrocina la marca de bicis Unîca, que ens facilitarà els dorsals.

Anirem ampliant la informació a mida que anem tinguent més coses lligades. Estigueu atents a la web de CycloCat o bé al perfil de Facebook de CycloCat.

Gentle Gravel Ride