Dissabte 7 de novembre de 2020

Marxa individualitzada de barcelona a Terrassa
 • Sortida: Cycling No Limit (BH concept store) entre les 8:00 i les 10:00
 • Arribada: Terrassa (hi ha estació de Rodalies i FGC)
 • Distància: 50Km aprox.
 • Desnivell: 600m aprox.
 • Terreny: asfalt 40%, terra 30%, grava 30%
 • Dificultat tècnica: baixa en general amb algun punt moderada
 • Cost de la inscipció: 15€ federats, 18€ no federats
 • Enllaç a les inscripcions: Federació Catalana de Ciclisme
 • Tancament d’inscripcions: dimecres 4 de novembre o en arribar a 300 participants
 • Devolució si s’anul.la per COVID: 13€ federats, 15€ no federats
 • Marxa apta per a bicicletes gravel (recomanat mínim 35mm ample de pneumàtic) sense avituallaments ni marcatge, autoguiada amb track GPS pensada per a qui vulgui iniciar-se al cicloturisme
 • Més informació en el briefing virtual. Mira el vídeo a YouTube
 • Track disponible uns dies abans, basat en els tracks de la xarxa CycloCat

Mesures de seguretat COVID-19

L’organització assignarà a cada participant una hora per a recollir la credencial i, acte seguit, sortir.

Tant la zona d’arribada com la de sortida són espais oberts on es demana mantenir la distància de seguretat. Hi haurà gels hidroalcohòlics a disposició del personal.

Es prendrà la temperatura dels participants abans de recollir la credencial.

Descripció del recorregut

La marxa pretèn donar a conèixer l’anomenat Camí dels Monjos, que uneix el Monestir de Sant Llorenç del Munt i el Monestir de Sant Cugat. La marxa sortirà de Barcelona seguint el riu Besòs per a seguir més tard la riera de Sant Cugat i recòrrer el Camí dels Monjos a través de la serra de Galliners fins a Matadepera. Llavors es recula fins a Terrassa, on hi ha l’arribada.

Promocions i sorteigs

Sportful

Sortegem un maillot de la sèrie gravel d’Sportful entre els qui pengin una foto a Instagram i etiquetin CycloCat i Sportful, posant el #camidelsmonjosgravelride. Ens posarem en contacte amb el guanyador perquè ens digui la talla i li farem arribar el maillot.

Wet & Dry

Ens ofereix cera lubricant per a les bicis en punts estratègics. A més a més, ens proporcionarà a l’organització i participants tot el gel hidroalcohòlic de la seva marca per a combatre el virus.

Cycling No Limit

Els podreu trobar a la concept store oficial de BH, pregunteu pels descomptes que tenen per als inscrits a la marxa.

A més a més, estan a punt d’obrir una botiga especialitzada en gravel al cor del Vallès Oriental, a Cardedeu. Estigueu atents a la inauguració!

Sterrato

Sterrato és un taller petit i de molta qualitat a Terrassa, amb especial sensibilitat pel ciclocròs i el gravel. Toquen tot tipus de bicicletes, però en Ricard té especial predilecció per les strade bianche, per tant el tema del gravel el domina força bé.

Unica

Marca local (Palau-Solità i Plegamans, Barcelona) que sempre dona suport a les marxes organitzades per CycloCat. Mes informació aquí.

Wahoo

Per a tots aquells que encara no tenen un GPS o que feu servir el mòbil (recordeu que desde CycloCat sempre desaconsellem navegar amb el mòbil, per motius de seguretat) Wahoo us ofereix una promoció en exclusiva per als inscrits: si compreu un GPS Wahoo per a participar a la marxa Camí dels Monjos Gravel Ride us regalem la inscripció a la marxa!

Us farem l’entrega en mà i us ensenyarem com es descarrega un track d’una web i es posa en el GPS. Així ja ho tindreu tot preparat per a navegar el dia de la marxa!

Més informació d’aquesta promoció a info@cyclocat.cat

Rodalies de Catalunya

ens ofereixen un bitllet de tornada de Terrassa a qualsevol estació de Rodalies de Catalunya. Enviarem un pdf als inscrits. L’haureu d’imprimir i presentar a qualsevol estació de Rodalies de Catalunya el divendres tarda o bé el dissabte matí. Us donaran un bitllet d’anada i tornada i haureu de cancel.lar l’anada. Llavors feu la marxa de Barcelona a Terrassa i quan vulgueu tornar aneu a l’estació de tren de Terrassa (la central) i marqueu el viatge de tornada.

Aiho

Necessites un ordinador, tauleta o mòbil Apple econòmic però de bona qualitat? A Aiho venen productes Apple reacondicionats. Us anirà bé tenir un bon ordinador a casa per a preparar les rutes amb els tracks de CycloCat!

Tens algun dubte?

doncs pregunta’ns el que necessitis a info@cyclocat.cat, amb molt de gust t’atendrem!

Segueix-nos a les xarxes socials!