i la tornada?

Teniu 4 opcions:

1. En el BUS DE SPORTFUL: l’organització llogarà un autocar amb remolc per a bicicletes (només 35 places disponibles).

ATENCIÓ: BUS COMPLET!!!

Nero-Esteso

autocar40-1-2

Nero-Esteso

El preu del bitllet d’autocar és d’uns 15€ (una mica més car que el tren però amb la seguretat que pots pujar la bici i a més, molt més còmode). A més, el trajecte és molt més ràpid. La sortida sera a les 19:00 (esperaríem a qui tingui bitllet fins a les 19:00) i l’arribada sera a l’estació de França a Barcelona (que és proper al lloc de sortida de la marxa).

2. En taxi: els nois de Gironataxi posen a disposició 3 furgonetes de 8 places amb remolc per portar bicis. També ofereixen el servei de taxi de Girona a Barcelona pel matí. Reserves al telèfon: 649 852 454

gironataxi

bici-remolc-2

3. En tren: els diumenges a la tarda passa com a mínim un tren cada hora (consulta aquí els horaris). Però l’accés al tren no el teniu garantit ni tan sols havent comprat el bitllet per la bici. Queda a la decisió de l’interventor si et deixa pujar o no. Us la podeu jugar. Els més ràpids i els més lents no tindran problema, però els que vulgueu tornar a Barcelona en tren entre les 15:00 i les 18:00 potser us quedeu a l’andana.

porta bicis en unitats de rodalies

portabicis en unitats de regionals

4. pel vostre compte: és a dir, que algú us reculli, o deixeu un cotxe a Girona o bé torneu a Barcelona o on sigui en bici.

Tornar