Esdeveniments

Propers esdeveniments

Estem treballant per a portar la xarxa més lluny, per això organitzem alguns esdeveniments promocionals. Ara mateix estem  treballant en aquests projectes:

Reccon Girona – Figueres (23-24 setembre 2017)

Vosaltres mateixos com a usuaris heu votat que trobeu convenient ampliar la xarxa cap a Figueres. Farem una campanya de micromecenatge amb Verkami per a recollir fons i poder reconèixer els camins més segurs per enllaçar les ciutats de Girona i Figueres.

museu dali

 

Si viviu a la zona i coneixeu bé el terreny podeu proposar-nos camins amb els criteris de CycloCat: seguretat màxima, desnivell mínim.

Podeu venir un dels dos dies o els dos per a ciclar amb nosaltres els camins proposats. Més informació properament al perfil de Facebook de CycloCat.

Barcelona – Girona Gravel Gentlemen’s Ride (gener 2018)

sabries anar de Barcelona a Girona sense trobar-te cap cotxe? nosaltres sí!

cami

 

opcio-3-bcn-grn

Apúnta’t a aquesta pedalada en format Gentlemen’s Ride i descobreix l’essència del ciclisme. És una prova que et permet iniciar-te en el mon del cicloturisme sense haver d’anar molt lluny. No et caldrà passaport ni vacunes, no pateixis. A més, et permetrà descobrir camins de la xarxa CycloCat que et permetràn fer excursions per Catalunya, arribant més lluny del que et penses i de manera segura.

bici tren

La tornada al punt d’origen la podeu fer còmodament en tren.

Què és el format Gentlemen’s Ride?

és un format de pedalada per equips d’entre 2 i 6 integrants. Cada equip té una hora de sortida diferent (decalada 1 minut normalment). Els integrants de l’equip han de completar la prova junts i es poden ajudar entre ells. També podeu col·laborar amb altres equips.

pinyi

CC horta

El circuit (o recorregut) no esta marcat ni tallat al trànsit (tot i que no és problema per que s’utilitzen trams de la xarxa CycloCat, que son molt segurs) i la navegació es fa mitjançant un track que us publica l’organització. Per tant, cal que com a mínim un integrant de l’equip porti GPS.

 

autosuficiencia

La pedalada és en règim de semi-autosuficiència: no hi

ha avituallaments o son només una ampolla d’aigua en algún restaurant col·laborador.

 

Brieffing

El dissabte abans de la BCN-GRN hi haurà un brieffing a l’alberg Bed&Bike, on us explicarem els detalls del recorregut.

bedandbike_barcelona

El primer avituallament serà a Sant Antoni de Vilamajor, a l’Aire.

flyer aira

 

A partir d’aquí hi haurà un tram de navegació lliure: podreu triar diferents vies per arribar al segon avituallament. En aquest article poder trobar algunes idees.

El segon avituallament serà a Vidreres, a Can Castells.

cancastells

Ens patrocina Unîca, que ens facilitarà els dorsals.

Anirem ampliant la informació a mida que anem tinguen més coses lligades. Estigueu atents a la web de CycloCat o bé al perfil de Facebook de CycloCat.