Warning: Declaration of PLL_Walker_List::walk($elements, $args = Array) should be compatible with Walker::walk($elements, $max_depth, ...$args) in /home/annat469/public_html/wp-content/plugins/polylang/include/walker-list.php on line 0

Com és el format de la Ladies&Gentlemen?

és un format de pedalada per equips d’entre 2 i 6 integrants. Cada equip té una hora de sortida diferent i determinada per l’organització, separada 1 minut aproximadament del següent equip. D’aquesta manera evitem aglomeracions. Els integrants de l’equip han de completar la prova junts i es poden ajudar entre ells. També podeu col·laborar amb altres equips.

pinyi

El circuit (o recorregut) no esta marcat ni tallat al trànsit (tot i que no és problema per que s’utilitzen trams de la xarxa CycloCat, que son molt segurs) i la navegació es fa mitjançant un track que us facilita l’organització. Per tant, cal que com a mínim un integrant de l’equip porti GPS (i el sàpiga fer anar…)

CC horta

La pedalada és en règim d’autosuficiència: no hi ha avituallaments o son només una ampolla d’aigua en algún restaurant col·laborador.

autosuficiencia