Segueix aquest enllaç per a omplir el formulari de mecenatge per al 2023.

Gràcies per ajudar a mantenir el projecte CycloCat en marxa!

Que vàrem fer l’any 2022?:

L’any passat vam incorporar nous trams a Lleida, Mallorca, Garraf i Vallès. De totes maneres, rebem més tracks dels que podem processar.

Vam estar en contacte amb diferents administracions públiques defensant els drets dels usuaris de la bicicleta (Generalitat, Diputacions, Ajuntaments i fins i tot una intervenció al Congrés dels Diputats)

Vam organitzar les següents marxes:

– 2a Ronde van Osonen

– 2a Gravel Trophy

– 6a Ladies & Gentlemen

– 1a Gravel de Verema

En general van ser un èxit i ens ho vam passar molt bé!

De cares al 2023 volem fer:

– Mapa de la xarxa: degut al coll d’ampolla que es forma per a processar els tracks, hem decidit donar formació als xerpas que ho vulguin en materia de GPS i GIS per a poder disposar de més persones que puguin actualitzar el mapa. Animem als mecenes que ho desitgin a apuntar-se a aquestes formacions o a ajudar a impartir-les. (més info a xarxaciclistasegura@gmail.com).

– Aquest any renovarem el maillot. El disseny, talles i preu el trobareu al formulari.

– També farem samarretes. El gravat serà el de “where the sky is blue and the ground is… gravel” en colors blau cel i salmó. El disseny talles i preu el trobareu al formulari.

– Volem continuar organitzant marxes! Estem treballant per a enllestir el calendari, estigueu atents al canal de Telegram. Ens encanta que ens ajudeu a organitzar: moltes gràcies!

– Continuarem representant les persones usuaries de la bicicleta davant de les institucions. Farem sentir la vostra veu!

CycloCat és un club ciclista registrat a la Federació Catalana de Ciclisme. També forma part de FEM Bici (Federació d’Entitats per la Mobilitat en Bici a Catalunya) i de ConBici (defensa de l’usuari ciclista a nivell estatal) on estem liderant el projecte DondeQuieras/OnVulguis (xarxa de mobilitat interurbana a nivell peninsular).

Tota la nostra feina la podeu consultar de manera gratuïta a la web, on trobareu el mapa de la xarxa a la pàgina principal i podreu crear les vostres rutes amb el programa Guineu.

Recorda, si vols ser mecenes per al 2023, segueix les instruccions d’aquest formulari

També tramitem llicències de la Federació Catalana de Ciclisme als mecenes que ho vulguin. Només cal seguir les intruccions del formulari.

Salut i pedals!