Reconeixement Girona – Figueres (fet)

Reccon Girona – Figueres (23-24 setembre 2017)

Els passats 23 i 24 de setembre de 2017 CycloCat va realitzar el reconeixement del terreny finançat per la campanya de micromecenatge de Verkami.

El resultat son els següents trams (veure imatge) que anirem penjant com a “Tram de la Setmana” durant les últimes setmanes de 2017.

resultat recon

Vàrem rebre moltes propostes de sherpas. Sobretot aconsellaven utilitzar el camí de Sant Jaume que malauradament té trossos no ciclables. Moltes gràcies a qui va venir i a qui va contribuïr amb aportacions a l’ampliació de la xarxa.

FusionFlapGif2

Camp base d’operacions

El camp base d’operacions va ser el càmping l’Amfora:

logo_amfora

Aquest càmping ens va oferir un preu especial per als participants (s’havia de fer una donació mínima de 10€ al projecte de Verkami) al reconeixement: per 18€ podien reservar parcela (preu per a dues persones).

Node inicial

El node 100 Sant Julià de Ramis, molt a prop de Girona vàrem considerar que és el punt de la xarxa d’on sortirien els següents trams direcció Girona.

Girona-Cicloturisme

Node final

L’objectiu era arribar a Figueres i ho vàrem aconseguir.

fusiongif2

Reconeixement dia 23 de setembre

Del càmping l’Amfora vàrem anar al node 100, a la ruta fluvial del Ter per a començar a reconèixer camins que ens portessin cap al nord. Vàrem arribar a pobles com: Llampaies, Camallera, Vilopriu.

Reconeixement dia 24 de setembre

Del càmping l’Amfora vàrem anar al punt on ens vàrem quedar el dia anterior i vàrem arribar a Figueres.

museu dali

Mecenes de l’expedició

comptem amb el suport dels següents mecenes:

bedandbike_barcelona

logo_touring1

nutrisport